KTG-päivä 2023

01. joulukuu 2023

Päivitä tietosi sikiön sykekäyrän tulkinnasta Suomen Perinatologisen Seuran KTG-päivillä 1. joulukuuta Helsingin Biomedicumissa. Päivä sisältää mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja KTG-tapausselostuksista, perätilasynnytyksen hoitoon ja synnytyssupistusten mittaamisen merkitykseen.

Medidynen näyttelypisteellä voit tutustua Philips Avalon KTG-sarjan tuotteisiin. Avalon tuoteperheen KTG-laitteet mahdollistavat sikiön ja äidin monitoroinnin niin raskauden kuin synnytyksen aikaisessa ympäristössä.

  • Philips Avalon CL langaton monitorointiratkaisu tukee synnytyksen luonnollista ja fysiologista edistymistä vapaan liikkumisen myötä. Ainutlaatuinen toiminnallisuus mahdollistaa turvallisen KTG-seurannan erinomaisesti myös vedessä.
  • Philips Avalon KTG-laitteet ovat yhdistettävissä erilaisiin synnytyksenvalvontajärjestelmiin ja monitorointi voidaan toteuttaa kaikissa laitteissa myös langattomasti.
  • Cross-Channel Verification (CVV) mahdollistaa syketasojen erotusvalvonnalla luotettavan seurannan myös monisikiöraskauksissa (1-3 sikiötä).
  • Antureiden innovatiivisen Smart Pulse- toiminnon ansiosta äidin pulssia voidaan monitoroida Toco + MP anturilla, jolla voidaan samanaikaisesti seurata myös sikiön sykettä sekä supistustoimintaa.

Tapahtuman järjestää KTG-asiantuntijaryhmä. Lisätietoa KTG-päivästä ja ohjelmasta löydät perinatologisen seuran sivuilta täältä: www.perinatologinenseura.fi

Keskustele tuoteasiantuntijan kanssa

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä - tuoteasiantuntijamme on vain sähköpostin tai puhelinsoiton päässä.

Jenni Fager

Perhevapaa

Brands

Mennen Medical, Monivent, Philips Fetal Monitoring