KTG-päivä

02. joulukuu 2022

Inspiroidu ja päivitä tietosi sikiön sykekäyrän tulkinnasta KTG-päivillä 2. joulukuuta Helsingin Kansallismuseossa. Päivä sisältää mielenkiintoisia asiantuntija puheenvuoroja muun muassa fysiologisesta KTG-tulkinnasta, antenataaliseurannan KTG suosituksista sekä sykekäyrän muutoksista oksitosiinin käytön yhteydessä.

Medidynen näyttelypisteellä sinulla on vieraillessasi mahdollisuus tutustua Philips Avalon KTG sarjan korkealaatuisiin monitorointituotteisiin. Avalon tuoteperheen KTG-laitteet mahdollistavat sikiön ja äidin monitotoroinnin niin raskauden kuin synnytyksen aikaisessa ympäristössä.

  • Philips Avalon CL langaton monitorointiratkaisu tukee synnytyksen luonnollista ja fysiologista edistymistä vapaan liikkumisen myötä. Ainutlaatuinen toiminnallisuus mahdollistaa turvallisen KTG-seurannan erinomaisesti myös vedessä.
  • Philips Avalon KTG-laitteet ovat yhdistettävissä erilaisiin synnytyksenvalvontajärjestelmiin ja monitorointi voidaan toteuttaa kaikissa laitteissa myös langattomasti.
  • Cross-Channel Verification (CVV) mahdollistaa syketasojen erotusvalvonnalla luotettavan seurannan myös monisikiöraskauksissa (1-3 sikiötä).
  • Antureiden innovatiivisen Smart Pulse- toiminnon ansiosta äidin pulssia voidaan monitoroida Toco + MP anturilla, jolla voidaan samanaikaisesti seurata myös sikiön sykettä sekä supistustoimintaa.

Tapahtuman järjestää KTG-asiantuntijaryhmä. Lisätietoa KTG-päivästä ja ohjelmasta löydät perinatologisen seuran sivuilta täältä: www.perinatologinenseura.fi

Keskustele tuoteasiantuntijan kanssa

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä - tuoteasiantuntijamme on vain sähköpostin tai puhelinsoiton päässä.

Jenni Fager

Area Manager

Tuotealue

Mennen Medical, Monivent, Philips