Laiteturvallisuuskongressi 2022

06.-07. lokakuu 2022

Medidyne on mukana näytteilleasettajana valtakunnallisessa laiteturvallisuuskongressissa 6. ja 7. lokakuuta Helsingissä. Laiteturvallisuuskongressi on tarkoitettu terveysalan ammattilaisille sekä lääkintälaitteiden asiantuntijoille, valmistajille ja ostajille.

Laiteturvallisuus on keskeinen osa potilasturvallisuutta. Laitevalmistajien, edustajien, jakelijoiden sekä lääkinnällisten laitteiden käyttäjien yhteinen tehtävä on varmistaa, että laitteita osataan käyttää kaikissa tilanteissa.

Konferenssin ohjelmassa on kiinnostavia puheenvuoroja muun muassa kansallisesta potilasturvallisuusstrategiasta, terveydenhuollon teknologian tulevaisuudesta, lääkinnällisten laitteiden vaaratilanteiden käsittelystä ja paljon muuta.

Pysähdy osastollemme juttelemaan ja oppimaan lisää laitteistamme niiden käytöstä ja eduista.
Tuotteet näyttelyssä ovat:

  • Ammattikäyttöön tarkoitetut ZOLL-monitoridefibrillaattorit. Defibrillaattoreissa on ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten nopea rytmianalyysi, reaaliaikainen palaute elvytys- ja ventilaatiosta.
  • Huippuluokan HAMILTON-C6 ventilaattori, jonka edistyneet ominaisuudet mahdollistavat yksilöllisen ventilaatiohoidon toteuttamisen potilaalle.

Tervetuloa, nähdään Helsingissä!

Keskustele tuoteasiantuntijan kanssa

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä - tuoteasiantuntijamme on vain sähköpostin tai puhelinsoiton päässä.

Mika Teräsvirta

Business Development Manager

Brands

Cardiolex Medical, Hamilton Medical, Philips Respiratory Care, Timpel Medical