Hamilton Medical

HAMILTON-C6 ventilaattori

Seuraavan sukupolven älykkäät tehohoitoventilaattorit

  • Lisää potilaan sopeutumista ja yksilöllisiä hoitoasetuksia
  • Hoidon arviointityökalut
  • Turbiinitekniikka tarjoaa paremman vuodon kompensaation ja suuremman virtauksen kaikissa hoitosovelluksissa, kuten non-invasiivisessa hoidossa ja High flow O2 hoidossa

HAMILTON-C6 edustaa uuden sukupolven tehokkaimpia ventilaattoreita. Modulaarisuuden, helppokäyttöisyyden, liikuteltavuuden ja edistyneiden toimintojen avulla voit mukauttaa potilaan ventilaatiohoitoa yksilöllisesti.

Tuotekuvaus

Ventilaattorissa on edistyneet hengitystilat kaikille potilasryhmille aikuisista lapsi- ja vastasyntyneisiin potilaisiin.

HAMILTON-C6 ventilaattori käyttää yksilöllistä keuhkoja suojaavaa ventilaatiota

Älykäs ventilaatio ASV tukee potilaan mahdollisimman varhaista spontaania hengitystä. INTELLiVENT-ASV mukautuu reaaliaikaisesti potilaan ventilaatioon, joten sen käyttöön tarvitaan vähemmän manuaalisia säätöjä kuin perinteisessä ventilaatiossa. Tämä vähentää hoitohenkilökunnan työkuormaa. Transpulmonaaliseen paineeseen perustuva tarkempi PEEP-asetus voi auttaa parantamaan ARDS-potilaiden komplianssia ja hapetusta.

Saat tarkan yleiskuvan seurantatiedoista ventilaation hallintanäkymällä

HAMILTON-C6:n ventilaation hallintanäkymässä (Ventilation Cockpit) näkyy kootusti valvontatietoja, esim. komplianssi ja vastus, havainnollisessa graafisessa muodossa. Vent Status -paneeli näyttää kuusi potilaan ventilaattoririippuvuuteen liittyvää parametria ja antaa lääkärille välitöntä tietoa siitä, missä vaiheessa potilas on vieroitusprosessissa. Potilaan ajankohtaisen ventilaatiotilanteen yleisnäkymä perustuu kaikkiin saatavilla oleviin tietoihin, ja se tarjoaa pohjan hoitopäätöksille.

HAMILTON-C6 ventilaattori tarkkailee synkronointia IntelliSync+

IntelliSync+ tarkkailee potilaan ja ventilaattorin välistä synkroniaa analysoimalla jatkuvasti aaltomuotoja satoja kertoja sekunnissa. Näin IntelliSync+ tunnistaa potilaan hengitysyritykset ja jaksotuksen välittömästi ja aloittaa sisään- ja uloshengityksen reaaliaikaisesti. IntelliSync+ toimintoa voidaan soveltaa niin invasiivisessa kuin ei-invasiivisessakin ventilaatiossa.

Integroitu transpulmonaalinen painemittaus

Käyttämällä ruokatorven painetta keuhkopussin paineen korvikkeena voidaan erottaa keuhkon ja rintakehän komplianssi, ja tämä on erittäin hyödyllistä PEEP-arvon ja kertahengitystilavuuden asettamisessa, keuhkojen rekrytoitavuuden arvioinnissa ja rekrytointitoimenpiteiden toteuttamisessa.
Siten transpulmonaalinen paine on erinomainen työkalu ventilaattorin asetusten mukauttamisessa mekaanisesti ventiloitujen potilaiden keuhkojen rekrytoinnin optimointia ja suojaavaa ventilaatiota varten.

Korkeavirtaushappihoito

HAMILTON-C6 tarjoaa useita hoitovaihtoehtoja samassa laitteessa, mm. invasiivinen ja ei-invasiivinen ventilaatio sekä korkeavirtaushappihoito.

FEATURE SPOTLIGHT

Adaptive Support Ventilation (ASV) – How does it work?

 

ASV is an intelligent ventilation mode which guarantees that the patient receives set minute ventilation, whether spontaneously breathing or mechanically ventilated, by the dynamic calculation of optimal breathing patterns.

Simulaattori HAMILTON-C6 ventilaattori

HAMILTON-C6 ventilaattori simulaattori

HAMILTON-C6 Simulaattorin avulla voit kokeilla ventilaattoria omalla tietokoneellasi, iPad ja iPhone.

 

Hamilton Medical Academy

 

Hamilton Medical Academy tarjoaa moduuleja kaikkeen perushengityksestä edistyneempien toimintojen, kuten INTELLiVENT-ASV, moduuleihin.

Verkko-oppiminen on saatavilla eri kielillä – ja se on ilmainen.

 

Hamilton Medical College
Download

HAMILTON-C6 -esite

734.54 KB I pdf

HAMILTON-C6 tekniset tiedot

272.28 KB I pdf

IntelliSync+ -esite

910.16 KB I pdf

PV Tool -esite

859.28 KB I pdf

High Flow -esite

816.65 KB I pdf

INTELLiVENT-ASV -esite

1017.97 KB I pdf

Intelligent ventilation -esite

1.97 MB I pdf

Hamilton tarvikeluettelo

Täältä löydät kaikki Hamilton-ventilaattorin tarvikkeet.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen tuoteasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Tuoteasiantuntijasi

Aki Ahonen

Product Specialist

Brands

Avanos Medical, Hamilton Medical, IRadimed, Timpel Medical

Mika Teräsvirta

Business Development Manager

Brands

Cardiolex Medical, Hamilton Medical, Timpel Medical