Hamilton Medical

HAMILTON-C3 ventilaattori

Kompakti huippuluokan ventilaattori kaikille potilasryhmille

  • Kehittyneet ventilaatiotilat, mukaan lukien ASV ja INTELLiVENT ASV
  • Protective Ventilation P/V Tool Pro keuhkojen arviointiin ja rekrytointiin
  • Integroitu high flow hoito

HAMILTON-C3 ventilaattori on huippuluokan ventilaatioratkaisu kaikille potilasryhmille. HAMILTON-C3 sisältää useita ainutlaatuisia toimintoja, ja se on yksi ensimmäisiä ventilaattoreita, jotka tarjoavat ”ventilaation autopilotin” INTELLiVENT-ASV:n. HAMILTON-C3:n kompakti muotoilu ja riippumattomuus ulkoisista virta- ja ilmalähteistä mahdollistavat helpon liikuteltavuuden sairaalan sisäisissä siirroissa.

 

Tuotekuvaus

Integroitu tehokas turbiini takaa optimaalisen suorituskyvyn myös non-invasiivisessa (NIV) ventilaatiossa mahdollisten vuotojen osalta.

HAMILTON-C3 ventilaattorin ominaisuudet

  • Potilaan ventilaation ja hapetuksen automaattinen hallinta INTELLiVENT-ASV:n avulla
  • P/V Tool Pro: keuhkoja suojaava työkalu keuhkojen tilan arviointiin ja rekrytointiin
  • High flow O2 -terapia
  • Suuren virtauksen happihoito
  • Tehokas NIV-ventilaatio
  • Soveltuu kaikille potilasryhmille niin aikuisten, lasten kuin vastasyntyneidenkin ventilaatioon

ASV & INTELLiVENT-ASV: automatisoitu keuhkoja suojaava ventilaatio

HAMILTON-C3 sisältää älykkään ventilaatiotoiminnon, Adaptive Support Ventilation (ASV). ASV ylläpitää automaattisesti käyttäjän asettaman minuuttitilavuuden ja määrittää tauotta hengitystiheyttä, kertahengitystilavuutta, sisäänhengityspainetta ja -aikaa automaattisesti huomioiden potilaan keuhkomekaniikan sekä hengitystyön.

Lisäoptiona saatava INTELLiVENT-ASV-toiminto päivittää HAMILTON-C3:n HAMILTON-C3S-versioksi. Tämä ainutlaatuinen toiminto vie ASV-konseptin askeleen pidemmälle: lääkäri asettaa PetCo2 ja SpO2 tavoitearvot. INTELLiVENT-ASV säätää automaattisesti ventilaation annettujen tavoitteiden saavuttamiseksi huomioiden potilaan fysiologiset arvot (PetCO2, SpO2, keuhkomekaniikan ja spontaanin hengityksen). INTELLiVENT-ASV säätää automaattisesti hapetusarvoja (PEEP, happi,) ja ventilaatiota (hengitystiheys, kertahengitystilavuus, sisäänhengityspaine ja -aika). Lisäksi INTELLiVENT-ASV tarjoaa automatisoidun vieroitusprotokollan (Quick Wean) sisältäen automaattiset spontaanihengityksen koejaksot.

P/V Tool – Suojaava ventilaatiotyökalu keuhkojen arviointiin ja rekrytointiin

Lisävarusteena saatavan P/V Tool -työkalun avulla voi suorittaa hengitysmekaniikkamanööverin, joka tallentaa kvasistaattiset paine-/tilavuuskäyrät näyttäen täyttö- ja tyhjennyskäyrän. Tätä tietoa voidaan käyttää arvioitaessa keuhkojen rekrytoitavuutta ja päätettäessä rekrytointistrategiasta. P/V Tool -työkalua voi myös käyttää keuhkorekrytointimanöövereissä ja näyttämään rekrytoidun keuhkotilavuuden. P/V Tool on erityisen hyödyllinen ARDS-potilaiden keuhkorekrytoinneissa ja oikean PEEP-tason määrityksessä.

HAMILTON-C3 ventilaattoria voidaan käyttää vastasyntyneistä aikuisiin

HAMILTON-C3 tarjoaa 20 ml – 2000 ml:n kertahengitys-tilavuuden tai valinnaisesti 2 ml – 300 ml vastasyntyneille, mikä mahdollistaa tehokkaan, turvallisen ja keuhkoja suojaavan ventilaation kaikille potilasryhmille.

Optimaalinen suorituskyky non-invasiiviseen ventilaatioon

Integroitu suurvirtausturbiini tarjoaa vaikuttavan pneumaattisen suorituskyvyn: HAMILTON-C3-turbiini tuottaa jopa 240 l/min huippuvirtauksen, mikä varmistaa optimaalisen suorituskyvyn myös non-invasiivisessa ventilaatiossa.

HAMILTON-C3 ventilaattorin intuitiivinen käyttö

Hamiltonin insinöörit ovat kehittäneet yhteistyössä kokeneiden ventilaatioasiantuntijoiden kanssa intuitiivisen käyttöjärjestelmän, jossa kaikki tärkeät ventilaatiotoiminnot löytyvät valmiina. Käyttöjärjestelmä löytyy HAMILTON-C3:n lisäksi kaikista Hamilton-ventilaattoreista, mikä helpottaa eri mallien käyttöä.

Yleiskatsaus HAMILTON-C3 ventilaattorilla seurantaparametreista

Ventilaattorimonitorit näyttävät paljon vaikeasti tulkittavaa tietoa. HAMILTON-C3:n konfiguroitava kosketusnäyttö ”Ventilation Cockpit” yhdistää monipuoliset seurantatiedot ja esittää ne sekä numeerisesti että graafisesti. Näin potilaan ventilaatiostatus on helposti ja nopeasti selvillä yhdellä silmäyksellä tarjoten luotettavan perustan hoitopäätöksille.

Korkeavirtaushappihoito HAMILTON-C3 ventilaattorilla

Kaikissa Hamilton ventilaattoreissa on mahdollista käyttää integroitua High Flow -hoitovaihtoehtoa kaikille potilasryhmille – sekä kaksois- että yksittäisletkuilla. High flow, NIV ja invasiivisen tilan vaihtaminen on erittäin helppoa eikä letkutyyppiä tarvitse vaihtaa. Hamilton ventilaattorit tarjoavat jopa 80 litraa virtausta High-flow-hoitovaihtoehdolla.

FEATURE SPOTLIGHT

Adaptive Support Ventilation (ASV) – How does it work?

 

ASV is an intelligent ventilation mode which guarantees that the patient receives set minute ventilation, whether spontaneously breathing or mechanically ventilated, by the dynamic calculation of optimal breathing patterns.

Hamilton Medical Academy

 

Hamilton Medical Academy tarjoaa moduuleja kaikkeen perushengityksestä edistyneempien toimintojen, kuten INTELLiVENT-ASV, moduuleihin.

Verkko-oppiminen on saatavilla eri kielillä – ja se on ilmainen.

 

Hamilton Medical College
Download

HAMILTON-C3 -esite

859.58 KB I pdf

HAMILTON-C3 -tekniset tiedot

228.02 KB I pdf

INTELLiVENT-ASV -esite

1017.97 KB I pdf

PV Tool -esite

859.28 KB I pdf

High Flow -esite

816.65 KB I pdf

Intelligent ventilation -esite

1.97 MB I pdf

HAMILTON-C3 Kuljetus- ja varastointiratkaisut

446.99 KB I pdf

Hamilton tarvikeluettelo

Täältä löydät kaikki Hamilton-ventilaattorin tarvikkeet.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen tuoteasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Tuoteasiantuntijasi

Aki Ahonen

Product Specialist

Brands

Avanos Medical, Hamilton Medical, IRadimed, Timpel Medical

Mika Teräsvirta

Business Development Manager

Brands

Cardiolex Medical, Hamilton Medical, Philips Respiratory Care, Timpel Medical