Hamilton Medical

HAMILTON-H900 kostutin

Älykäs kostutin

  • Vähemmän letkuja, siistimpi ympäristö
  • Mukautuu potilaiden tarpeisiin joustavilla esiasetuksilla
  • Käytä Hamilton H900 kostutinta ja lämmitintä integroituna Hamilton ventilaattoriin. Kostuttimen ohjaus tapahtuu ventilaattorin näytöltä.

Helppokäyttöinen HAMILTON-H900-kostutin keskittyy potilasturvallisuuteen, ja voit itse käyttää enemmän aikaa potilaan hoitoon. Kaikki kostuttimen tarvittavat yhdistäjät ovat samassa hengitysletkupaketissa, mikä mahdollistaa käytön yhdellä kädellä. Kaksivaiheisen käyttöönoton ansiosta pääset alkuun nopeasti.

Tuotekuvaus

HAMILTON-H900-kostutinta voi käyttää kaikkien yleisimpien mekaanisten ventilaattorien ja virtaussäätimien kanssa. Ergonomisen muotoilun ansiosta käyttöliittymä on helposti näkyvillä ja tarjoaa kaikki tarpeelliset tiedot välittömästi.

HAMILTON-H900 kostutin on suunniteltu lääketieteellisten kaasujen kostuttamiseen ja lämmittämiseen kaikille potilasryhmille, mukaan lukien pediatriset ja vastasyntyneiden potilaat, ja sopii kaikkiin ventilaatiomoodeihin.

Lisää turvallisuutta HAMILTON-H900 kostuttimella

HAMILTON-H900 tarkistaa automaattisesti jokaisen letkuliitännän sekä tunnistaa vesisäiliön ja letkutyypin. Lisäksi kostutin tunnistaa automaattisesti korkean ja matalan vesitason ja antaa hälytyksen, kun vesi on vähissä. Kun varmistetaan, että potilasta ventiloidaan aina kostutuksen kanssa, suojataan mukosiliaarisen puhdistuman toimintaa.

Vähennä kokonaiskustannuksia

Kostuttimen koko käyttöiän osalta alkuinvestoinnit ovat suhteellisen pienet. Kustannuksiin vaikuttavia tekijöitä ovat letkut, kaapelit, lämpötila-anturit sekä puhdistamiseen ja uudelleenkäsittelyyn kuluva aika ja vaiva. HAMILTON-H900:n kanssa ei enää tarvitse huolehtia kadonneiden tai rikkoutuneiden kalliiden lämpötila-anturien ja kaapelien vaihtamisesta.

FEATURE SPOTLIGHT

HAMILTON-H900: Intelligent humidification in the ICU

 

In this video the ICU nurse Sandra Rupp from the Cantonal Hospital Grisons in Chur (CH) shares her experiences using the HAMILTON-H900 humidifier for ventilated ICU patients.

FEATURE SPOTLIGHT

HAMILTON-H900: Setup and Handling

 

The HAMILTON-H900 was designed to make active humidification in critical care ventilation one less thing to worry about. With its pre-assembled and ready-to-use breathing-set, the setup is done in no time!

Hamilton Medical Academy

 

Hamilton Medical Academy tarjoaa moduuleja kaikkeen perushengityksestä edistyneempien toimintojen, kuten INTELLiVENT-ASV, moduuleihin.

Verkko-oppiminen on saatavilla eri kielillä – ja se on ilmainen.

 

Hamilton Medical College
Download

HAMILTON-H900 -esite

1.98 MB I pdf

HAMILTON-H900 -tekniset tiedot

216.07 KB I pdf

High Flow -esite

816.65 KB I pdf

Intelligent ventilation -esite

1.97 MB I pdf

Hamilton tarvikeluettelo

Täältä löydät kaikki Hamilton-ventilaattorin tarvikkeet.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen tuoteasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Tuoteasiantuntijasi

Aki Ahonen

Product Specialist

Brands

Avanos Medical, Hamilton Medical, IRadimed, Timpel Medical

Mika Teräsvirta

Business Development Manager

Brands

Cardiolex Medical, Hamilton Medical, Philips Respiratory Care, Timpel Medical