Laerdal

Little Anne elvytysnukke

Tehokas ja motivoiva elvytysharjoittelu

 • Pinottava rakenne, joka säästää tilaa ja helpottaa kuljetusta
 • Reaaliaikainen palaute rintakehän painalluksista ja ventilaatiosta
 • Nopea ja helppo käyttöönotto vaihdettavan suodattimen avulla

Little Anne elvytysnukke on varustettu QCPR-palauteteknologialla, joka auttaa ohjaajaa seuraamaan painelupuhalluselvytyksen (PPE) laatua, tehostamaan harjoittelua ja motivoimaan oppilaita. Nukke on saatavana sekä vaalean että tumman sävyisenä.

Tuotekuvaus

Laerdalin Little Anne elvytysnukke on pinottava ja toimii Laerdal QCPR-sovelluksen kanssa. Sovelluksessa ohjaaja saa reaaliaikaista palautetta oppilaiden suorituksista ja näin, elvytyskoulutuksen laatua voidaan nopeasti parantaa ja tehdä sekä tehokkaaksi että oppilaille motivoivampaa.

 • Realistinen tuntuma rintakehän painalluksiin ja ventilaatioihin, joissa rintakehä nousee näkyvästi
 • Mahdollisuus harjoitella pään kallistusta, leuan nostoa ja nenän puristamista
 • QCPR-anturit (palautetekniikka) mittaavat rintakehän painallusten nopeutta, syvyyttä ja vapauttamista sekä ventilaatioiden tiheyttä ja määrää

Data ja palaute parantavat koulutusta

Little Anne on yhdistettävissä QCPR-sovellukseen, joka antaa reaaliaikaista palautetta ja yksityiskohtaista tietoa laadukkaan elvytystoiminnan tärkeimmistä parametreista elvytysohjeiden mukaisesti. Sovelluksessa on.

 • Reaaliaikainen palaute rintakehän painalluksista ja ventiloinnista
 • Harjoittelun jälkeinen yhteenveto, kokonaistulos ja parannusvinkkejä
 • Yksityiskohtainen tieto painallusten määrästä, -tauoista, -syvyydestä ja -nopeudesta sekä ventilaatiotilavuudesta,-määrästä ja jaksoista

Hauskaa ja motivoivaa harjoittelua

QCPR-sovelluksen objektiivisen palautteen ja tulosten avulla oppilaat voivat kilpailla keskenään ja yrittää parantaa omia tuloksiaan. Kilpailuelementti tuo harjoitteluun jännitystä ja interaktiivisuutta ja sen on todettu parantavan motivaatiota.

Helppo ja nopea asennus suodattimen ansiota

Enää ei tarvitse joka käyttökerran jälkeen vaihtaa nukelle keuhkot. Little Anne on varustettu hygieenisellä, vaihtosuodattimella. Napsauta suodatin paikalleen ja säästät aikaa valmisteluissa ennen seuraavaa tuntia.

Kaikki yhdessä matkalaukussa

Little Annen turvallinen säilytys ja kuljetus on entistä helpompaa, sillä pakettiin kuuluvaan matkalaukkuun mahtuu jopa kuusi pinottavaa nukkea ja kaikki tarvittavat tarvikkeet.

Kestävämpi ratkaisu tulevaisuutta ajatellen

Little Anne nuket on valmistettu kierrätysmateriaalista kestävyyden lisäämiseksi ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi. Lisäksi tuotteisiin voidaan päivittää tulevia digitaalisia päivityksiä ja uusia tuotetoimintoja.

Laerdal Little Anne ominaisuudet ja edut

 • Kompakti ja pinottava rakenne, joka tekee kuljettamisesta helpompaa
 • Päivitetty QCPR-sovellus ja edistynyt palaute
 • Helppo varusteiden asennus: Valmistaudu tunnille hetkessä
 • Kasvojen takana oleva suodatin on helppo vaihtaa tunnin jälkeen, ja nukke on jälleen käyttövalmis
 • Vankka ja kestävä ratkaisu
 • Tulevaisuuden varma ratkaisu: Tuotteet voidaan päivittää digitaalisilla päivityksillä ja uusilla tuotetoiminnoilla
 • Kestävä ratkaisu: Tuotteet on valmistettu kierrätysmateriaalista, mikä lisää kestävyyttä ja vähentää hiilidioksidi vaikutusta
VIDEO

Introducing Little Anne, AED Trainer and QCPR App

 

With the latest set of QCPR products, CPR instructors will be enabled with a smarter classroom solution that sets the standard for efficiency, sustainability, and ease of use, leading to more impactful training to help save lives.

QCPR Training sovellus

 

Tämän sovelluksen avulla ohjaaja voi seurata tarkasti jopa kuuta nukkea samanaikaisesti. Omien havaintojen ja sovelluksen antaman palautteen avulla ohjaaja voi helposti ja nopeasti ohjeistaa oppilaita.

 

Laerdal QCPR Training app
Laerdal Little Anne elvytysnukke

Oletko yksityisasiakas, yritys tai yhdistys?

 

Verkkokaupastamme sydanturva.fi löydät laajan valikoiman defibrillaattoreita ja tarvikkeita, joita voit ostaa suoraan työpaikallesi, yhdistyksellesi tai kotiisi.

Meillä on yli 10 vuoden kokemus elvytys- ja ensiapuvälineiden myynnistä, ja olemme johtava defibrillaattorien toimittaja Suomessa.