ZOLL Itamar

WatchPAT 300 uniapneatesti

Kotitesti uniapnean diagnosoimiseksi

  • Helppokäyttöinen potilaalle
  • Säästää hoitohenkilökunnan aikaa
  • Tarkat mittaukset

WatchPAT 300 on yksinkertainen, tarkka ja luotettava kotona tehtävä uniapneatesti (HSAT). Vain kolmen kosketuspisteen ansiosta laitteet ovat mukavia ja helppokäyttöisiä potilaille. Kliinikot voivat testata useita potilaita kotona luotettavalla tiedolla, joka ladataan nopeasti ja pisteytetään automaattisesti nopeaa diagnoosia ja hoitoa varten.

Tuotekuvaus

Innovatiivinen WatchPAT-järjestelmä on kliinisesti validoitu ja käyttää perifeerisen valtimoäänien (PAT) signaalia uniapnean diagnosointiin. Tutkimusten onnistumisprosentti on 98 %, ja todellisella uniajalla järjestelmä on ilmoittanut jopa 20 %:n estäneen virhediagnoosit.

WatchPAT 300:ssa on kolme kontaktipistettä; ranne, sormi ja rintakehä, ei tarvetta hengityksen mittauslaitteille, rintavöille, pään elektrodeille tai vastaavia laitteita, jotka liittyvät perinteiseen kotona tehtävään uniapneatestaukseen. Tämä parantaa huomattavasti potilaan mukavuutta.

Kun testaus on valmis, tiedot ladataan helposti ja nopeasti WatchPAT 300:sta, jonka jälkeen ne pisteytetään automaattisesti, minkä ansiosta kliinikot voivat tehdä diagnoosin ja hoitopäätökset välittömästi.

 

WatchPAT 300 parantaa HSAT:ia – sekä potilaiden että hoitohenkilökunnan kannalta

Kolme kontaktipistettä ja intuitiivinen muotoilu tekevät WatchPAT 300:sta ratkaisun, joka on sekä yksinkertainen että mukava potilaiden käytössä. Yksinkertaisuus ja mukavuus auttavat myös keräämään parempaa tietoa, sillä potilaat voivat nukkua mukavammin verrattuna esimerkiksi nenäkanyyliä ja vöitä käyttäviin laitteisiin.

WatchPAT 300 auttaa suuresti sairaaloiden ja uniklinikoiden yksiköiden henkilökuntaa mahdollistaen tarkan ja luotettavan mittauksen, joka myös säästää arvokasta aikaa. WatchPAT 300:lla useampia potilaita voidaan testata mukavasti kotonaan luotettavin tuloksin. Tämä on erityisen hyödyllistä yksiköissä, joissa lääkäreistä ja sairaanhoitajista on pulaa ja jonotuslistat unitutkimuksiin ovat pitkät.

Lisäksi WatchPAT 300 vähentää kustannuksia, koska vähemmän potilaita joutuu sairaalahoitoon unitestausta ja unen seurantaa varten.

Mitä WatchPAT 300 mittaa

  • Kehon liike
  • Kuorsaus
  • Vartalon asento
  • Rintakehän liike
  • Syke
  • Happisaturaatio
  • PAT-signaali

Seitsemän parametrin avulla WatchPAT 300 mittaa ja antaa tarkan diagnoosin uniapneasta. Järjestelmä luo automaattisesti kattavan raportin, joka sisältää todellisen uniajan, univaiheet, apneajaksot ja paljon muuta.

WatchPAT 300 on uudelleenkäytettävä ja irrotettava muotoilu helpottaa puhdistamista. ZOLL Itamar on suunnitellut kertakäyttöisen WatchPAT ONEn, joka on täysin kertakäyttöinen.

Tietoja PAT-signaalista

Perifeeristen valtimoiden signaali (PAT) mittaa pulssin sormenpäästä ja unen aikana ilmenneiden hengityshäiriöiden muutoksista pulssiin. WatchPAT-teknologia on kliinisesti validoitu 89 %:n korrelaatiolla polysomnografiaan (PSG), jota pidetään “kultaisena standardina” obstruktiivisen uniapnean (OSA) unen arvioinnissa.

Download

WatchPAT300 -esite

5.42 MB I pdf

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen tuoteasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Tuoteasiantuntijasi

Samuli Välimäki

Product Specialist

Brands

ZOLL Itamar