ZOLL Itamar

WatchPAT ONE uniapneatesti

Kertakäyttöinen uniapneatesti

  • Helppokäyttöinen potilaalle
  • Säästää henkilökunnan aikaa
  • Tarkat mittaukset

WatchPAT ONE on täysin kertakäyttöinen uniapneatesti (HSAT). Se on helppokäyttöinen, tarkka ja luotettava. Kertakäyttöisillä laitteilla, joissa on vain kolme kosketuspistettä, ja ohjeineen sovelluksen avulla potilaat voivat helposti käyttää testiä kotona ilman fyysistä käyntiä lääkäriasemalla. Tällä tavalla testi lisää potilaan mukavuutta ja samalla säästää paljon henkilökunnan aikaa.

Tuotekuvaus

Innovatiivinen WatchPAT-järjestelmä on kliinisesti validoitu ja käyttää perifeerisen valtimoäänien (PAT) signaalia uniapnean diagnosointiin. Tutkimusten onnistumisprosentti on 98 %, ja todellisella uniajalla järjestelmä on ilmoittanut jopa 20 %:n estäneen virhediagnoosit.

WatchPAT ONEssa on kolme kontaktipistettä; ranne, sormi ja rintakehä, eikä tarvetta hengitysteiden mittalaitteille, rintavöitä, pään elektrodeja tai vastaavia laitteita, jotka liittyvät perinteiseen kotona tehtävään uniapneatestaukseen. Tämä parantaa huomattavasti potilaan mukavuutta.

Yhdistämällä älypuhelinsovellukseen WatchPAT ONE siirtää tiedot pilvipalveluun, ja kliinikko saa tulokset heti, kun potilas on suorittanut unitestin. Tämä luo nopean ja paremman työnkulun, joka mahdollistaa nopean diagnoosin ja hoidon. Myös manuaalinen pisteytys on mahdollista haluttaessa.

 

WatchPAT ONE parantaa kotona tehtävää uniapneadiagnostiikkaa – sekä potilaille että hoitohenkilökunnalle

Kolme kontaktipistettä ja intuitiivinen muotoilu tekevät WatchPAT ONEsta ratkaisun, joka on sekä yksinkertainen että mukava potilaiden käytössä. Yksinkertaisuus ja mukavuus auttavat myös keräämään parempaa tietoa, sillä potilaat voivat nukkua mukavammin verrattuna esimerkiksi perinteisiin nenäkanyylein ja vöin varustettuihin laitteisiin.

WatchPAT ONE sopii erinomaisesti myös potilaiden palvelemiseen syrjäisissä paikoissa, sillä laitteet toimitetaan heille käyttövalmiina esimerkiksi postipakettina. Potilaat voivat käyttää laitetta itsenäisesti älypuhelimen sovelluksen kautta, joka sisältää kattavat käyttöohjeet.

WatchPAT ONE helpottaa suuresti sairaaloiden ja uniklinikoiden uniyksiköiden henkilökuntaa mahdollistaen tarkan ja luotettavan mittauksen, joka myös säästää aikaa. WatchPAT ONE -sovelluksella potilaita voidaan testata kotonaan loistavin tuloksin. Tämä on erityisen hyödyllistä yksiköissä, joissa lääkäreistä ja sairaanhoitajista on pulaa ja jonotuslistat unitutkimuksiin ovat pitkät.

Kertakäyttöisyys tekee WatchPAT ONEsta merkittävän ajansäästön lääkintähenkilöstölle: potilaan ja kliinikon ei tarvitse tavata saadakseen laite käyttöön, koska WatchPAT ONE voidaan toimittaa potilaalle suoraan kotiin. Tämä vähentää ohjaukseen käytettävän ajan, koska potilas voi perehtyä kattaviin ja helppolukuisiin käyttöohjeisiin kotona. Henkilökunnan ei myöskään tarvitse puhdistaa laitteita, mikä sekä säästää aikaa, että eliminoi tartuntariskin.

Sen lisäksi, että WatchPAT ONE säästää arvokasta aikaa, se vähentää kustannuksia, koska vähemmän potilaita joutuu sairaalahoitoon unitestausta ja unen seurantaa varten.

WatchPAT ONE on suunniteltu kertakäyttöiseksi. Toistuvaa käyttöä varten ZOLL Itamar on suunnitellut WatchPAT 300:n.

Mitä WatchPAT ONE mittaa

  • Kehon liike
  • Kuorsaus
  • Vartalon asento
  • Rintakehän liike
  • Syke
  • Happisaturaatio
  • PAT-signaali

Seitsemän parametrin avulla WatchPAT 300 mittaa ja antaa tarkan diagnoosin uniapneasta. Järjestelmä luo automaattisesti kattavan raportin, joka sisältää todellisen uniajan, univaiheet, apneajaksot ja paljon muuta.

Tietoja PAT-signaalista

Perifeeristen valtimoiden signaali (PAT) mittaa pulssin sormenpäästä ja unen aikana ilmenneiden hengityshäiriöiden muutoksista pulssiin. WatchPAT-teknologia on kliinisesti validoitu 89 %:n korrelaatiolla polysomnografiaan (PSG), jota pidetään “kultaisena standardina” obstruktiivisen uniapnean (OSA) unen arvioinnissa.

Download

WatchPAT ONE -esite

928.13 KB I pdf

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen tuoteasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Tuoteasiantuntijasi

Samuli Välimäki

Product Specialist

Brands

ZOLL Itamar