Apteekkari 2024

25.-26. huhtikuu 2024

On Apteekkari 2024 -tapahtuman aika – kaksi päivää verkostoitumista ja inspiraatiota Suomen apteekkialan toimijoille. Päivien ohjelmassa on mielenkiintoisia luentoja ajankohtaisista aiheista sekä juhlallisia elementtejä, kuten musiikkiesitys. Apteekkaripäivät järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 25.–26. huhtikuuta.

Medidynen löydät näyttelyalueelta osastolta 5c40. Osastolla tapaat tuoteasiantuntijamme ja pääset tutustumaan valikoimaan tuotteita kotikäyttöön. Valikoimassa ovat OptiChamber Diamond, WatchPAT ja Microlife verenpaine- ja kuumemittarit.

Philips OptiChamber

Philipsin OptiChamber Diamond -tilanjatke on suunniteltu parantamaan aerosolien kulkeutumista keuhkoihin. Kammion sisällä oleva antistaattinen materiaali pitää aerosolin putkessa pidempään, jolloin potilaalle jää enemmän aikaa sisäänhengitykselle. OptiChamber Diamond -tilanjatkeelle on saatavilla valikoima erikokoisia maskeja helpottamaan aerosolin sisäänhengitystä.

ZOLL Itamar WatchPAT- kotiuniapneatestit

ZOLL Itamarin innovatiiviset uniapneatutkimuslaitteet ovat kliinisesti validoituja, helppokäyttöiset ja tarjoavat tarkat ja luotettavat tulokset. Laitteita on saatavana kaksi versiota: WatchPAT ONE ja WatchPAT 300.

WatchPAT ONE on potilaskohtainen, tarkka ja luotettava uniapneatutkimuslaite (HSAT). Potilaskohtaisella WatchPAT ONE testillä on vain kolme kosketuspistettä ja potilaat voivat helposti tehdä testiä kotona ilman fyysistä käyntiä lääkäriasemalla. Tutkimuksen jälkeen laitetta ei tarvitse palauttaa lääkäriasemalle vaan se kierrätetään.

WatchPAT 300 on monikäyttöinen, tarkka ja luotettava uniapneatutkimuslaite (HSAT). Laitetta voidaan käyttää useita kertoja ja kuten potilaskohtaisessa WatchPAT ONE testissä, on tässäkin vain kolme kosketuspistettä, joten potilaiden on helppo tehdä testi kotona.

Microlife verenpaine- ja kuumemittarit

Tarjoamme laajan valikoiman Microlife verenpainemittareita sekä ammattikäyttöön että kotikäyttöön. Näyttelypisteellä on nähtävillä: BP B6 Connect Bluetooth verenpainemittari -verenpainemittari ja BP B2 Basic -verenpainemittari.

Innovatiivisessa B6 Connect Bluetooth -verenpainemittarissa on useita hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden avulla on helppo seurata verenpainetta kotona. Siinä on AFIBsens eteisvärinän tunnistus, suurikokoinen näyttö ja MAM-toiminto joka tekee 3 perättäistä mittausta yhdellä painalluksella. Mittaustuloksille on jopa 99 muistipaikkaa per 2 käyttäjää. Lisäksi voit siirtää ja tarkastella tietoja Microlife Connected Health+ -sovelluksessa.

BP B2 Basic on helppokäyttöinen perusverenpainemittari, joka tarjoaa nopeat ja mukavat mittaukset kotona Microlife Gentle+ -mittaustekniikka käyttämällä. Mittari rekisteröi epäsäällisen pulssin IHB-teknologian avulla ja ilmoittaa myös mansetin istuvuudesta. BP B2 Basic on kliinisesti validoitu kliinisesti validoitu mittaustarkkuuden osalta. Kaikilla Microlife verenpainemittareilla on 5 vuoden takuu.

Microlife valikoimassa on infrapunakuumemittareita, mm. otsa- ja korvamittarit, jotka tekevät lämmönseurannasta helpon ja hellävaraisen. Tule näyttelyosastolle kokeilemaan NC 200 otsakuumemittari, jossa on automaattinen mittaus ja etäisyyden arviointi. Voit mitata lämpötilan ilman ihokosketusta vain kolmessa sekunnissa. Tämän avulla esim. nukkuvalta lapselta saa näppärästi mitattua lämmön. Näyttö on intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen käyttäen valoja ja värikoodeja ohjaamaan käyttäjää myös silloin, jos mittaa itseltään lämmön.

Keskustele tuoteasiantuntijan kanssa

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä - tuoteasiantuntijamme on vain sähköpostin tai puhelinsoiton päässä.

Juha Salminen

Area Manager

Brands

AccuVein, IEM, Microlife Diagnostics, Nonin

Samuli Välimäki

Product Specialist

Brands

Philips Sleep Therapy, ZOLL Itamar