Apteekkari 2023

27.-28. huhtikuu 2023

On jälleen Apteekkari 2023 -tapahtuman aika – kaksi päivää verkostoitumista ja inspiraatiota Suomen apteekkialan toimijoille. Päivien ohjelmassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja ajankohtaisista aiheista sekä juhlallisia elementtejä, kuten musiikkiesitys. Apteekkaripäivät järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 27.- 28. huhtikuuta.

Ensimmäisenä päivänä puheenvuoroa lääkkeiden pulasta, siitä, mikä tekee työpaikasta houkuttelevan, kuinka houkutella nuoria ammattilaisia ja paljon muuta. Toinen päivä on omistettu apteekkiliiton jäsenille ja sisältää kevätkokouksen ja keskustelua taloudesta ja miten maailmantalouden tila vaikuttaa apteekkialan talouteen.

Medidyne on näytteilleasettaja

Medidyne on virallinen Microlife tuotteiden maahantuoja Suomessa. Apteekkaripäivien ohjelmien tauoilla olet tervetullut Medidynen osastolle 5d40. Tule tutustumaan ja kokeilemaan Microlife-verenpaine- ja -kuumemittarien valikoimaan.

Microlife on maailmanlaajuinen markkinajohtaja lääkinnällisten diagnostisten laitteiden valmistuksessa sekä koti- että ammattikäyttöön. Microlife otti ensimmäisenä maailmassa käyttöön elohopeattoman lämpömittarin.

Microlife verenpainemittarit

Tarjoamme laajan valikoiman Microlife verenpainemittareita sekä ammattikäyttöön että kotikäyttöön. Apteekkari 2023 -päivillä voit osastollamme tutustua mm. näihin:

  • BP A7 Touch Bluetooth -verenpainemittari: Innovatiivisessa BP A7 Touch BT mittarissa on useita hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden avulla on helppo seurata verenpainetta kotona. Siinä on eteisvärinän tunnistus, suuri käyttäjäystävällinen kosketusnäyttö, ja muistipaikka jopa 99 mittaustulokselle kahdelle käyttäjälle. Lisäksi voit helposti siirtää ja tarkastella tietoja Microlife Connected Health+ -sovelluksessa.
  • BP B1 Classic -verenpainemittari: BP B1 Classic tarjoaa nopeat ja mukavat mittaukset kotona Microlife Gentle+ -tekniikkaa käyttämällä. Siinä on IHB-tekniikka (Irregular heartbeat techology), joka havaitsee epäsäännölliset sydämenlyönnit. BP B1 Classic on kliinisesti validoitu, ja sillä on korkein mittaustarkkuus kliinisillä A/A-luokilla British and Irish Hypertension Societyn (BIHS) tutkimuksen mukaan.

Microlife kuumemittarit

Microlife valikoimassa on infrapunalämpömittareita, mm. otsa- ja korvamittarit, jotka tekevät lämmönseurannasta helpon ja hellävaraisen. Tule osastolle kokeilemaan NC 200 mittaria:

  • NC 200 otsakuumemittari: Innovatiivisessa otsakuumemittarissa on automaattinen mittaus ja etäisyyden arviointi. Voit mitata lämpötilan ilman ihokosketusta vain kolmessa sekunnissa. Tämän avulla voit mitata lämpötilaa esim. nukkuvalta lapselta. Näyttö on intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen käyttäen valoja ja värikoodeja ohjaamaan käyttäjää myös itsemittauksissa. Kaiken kaikkiaan NC 200 tarjoaa turvallisen, hygieenisen ja tarkan lämmönmittauksen.

Lisätietoa Apteekkari 2023 -tapahtumasta löydät tapahtumasivuilta.

Keskustele tuoteasiantuntijan kanssa

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä - tuoteasiantuntijamme on vain sähköpostin tai puhelinsoiton päässä.

Juha Salminen

Area Manager

Brands

AccuVein, IEM, Microlife