Operatiiviset päivät 2023

22.-24. marraskuu 2023

Operatiiviset päivät 2023 ovat Suomen kirurgiayhdistyksen ja anestesiayhdistyksen yhteistyössä järjestämä koulutustapahtuma. Kolmen päivän tapahtumassa alan ammattilaiset tapaavat ja osallistuvat luentoihin sekä työpajoihin.

Operatiiviset päivät 2023 järjestetään Helsingin Messukeskuksen Siivessä 22.11. – 24.11.2023. Medidynen osastolla F5 kävijät pääsevät tutustumaan Mindrayn, Hamiltonin ja The Surgical Companyn sekä ZOLLin monipuolisiin lääkinnällisten laitteiden ratkaisuihin ja tuotteisiin. Lisäksi täysin uutena tuotteena haluamme esitellä Timpel Medicalin ENLIGHT 2100 ventilaatiomonitorin.

Mindray ratkaisut

Mindrayn potilasmonitorointi, infuusiolaitteet sekä anestesia-asemat ovat uusi lisäys Medidynen tuoteportfolioon ja tarjoamme messuvieraille mahdollisuuden päästä tutustumaan näihin innovatiivisiin ratkaisuihin. Mindray on yksi maailman johtavista lääkinnällisten laitteiden toimittajista ja Mindrayn tuoteportfolio mahdollistaa potilaiden tehokkaan hoidon ja seurannan sairaalaympäristön tarpeiden mukaan ja tukevat terveydenhuollon ammattilaisten päivittäistä työtä.

Medidyne edustaa Mindrayn potilasvalvonnan kokonaisuutta monipuolisella monitorointitarjonnalla, laajoista kokonaisuuksista yksittäisiin spot-check monitoreihin. Mindrayn infuusiolaitteet ja ruiskupumput tarjoavat innovatiiviset ja käyttäjäystävälliset ratkaisut potilaiden vaativaan neste- ja lääkehoitoon. Kun taas Mindrayn anestesia-asemat mahdollistavat turvallisen ja tarkan anestesian myös vaativimpiin tilanteisiin. Kaikkia Mindrayn laitteita yhdistää edistykselliset tietoliikenneratkaisut ja yhdistettävyys eri järjestelmiin.

The Surgical Company – potilaiden lämmönhallinta

The Surgical Companyn lämmönhallintatuotteet tarjoavat ratkaisun potilaan normotermian ylläpitämiseksi. Nesteenlämmitykseen tuotteet mahdollistavat verituotteiden ja infuusionesteiden lämmityksen aina massiivisiin nesteensiirtoihin asti. Tuotevalikoima tarjoaa myös ratkaisun kirurgisten huuhtelunesteiden lämmitykseen. Mistral Air lämpöpuhallin yhdessä laajan lämpöpeittovalikoiman täydentää kokonaisvaltaisen lämmönhallinnan tuoteryhmän.

ZOLL intravaskulaarinen lämpötilan hallintajärjestelmä

ZOLLin Thermogard XP on intravaskulaarinen lämpötilanhallintaratkaisu (IVTM), jonka avulla voidaan nopeasti saavuttaa ja ylläpitää potilaan tavoitelämpötilaa. ZOLL Thermogard XP mahdollistaa monipuolisen käytön ja se toimii, niin lämmittäessä, että viilentäessäsi potilaita.

Timpel Medicalin ventilaatiomonitori

Uusin lisäys tuotevalikoimaamme on Timpel Medicalin ENLIGHT 2100 ventilaatiomonitori. Monitori antaa käsityksen potilaiden ventilaatiosta, näyttämällä reaaliajassa, kuinka ilma jakautuu potilaan keuhkoissa. Kyseessä on non-invasiivinen työkalu, auttaa tarjoamaan yksilöllistä, kohdennettua ja oikea-aikaista ventilaatiota.

Hamilton ventilaattorit

Hamilton valmistaa edistyksellisen älykkäitä ja käyttäjäystävällisiä ventilaattoreita, jotka ovat tarkoitettu kriittisesti sairaiden potilaiden hoitamiseen. Hamilton ventilaattoreilla voidaan turvallisesti hoitaa kaikenikäiset potilaat vauvasta vaariin. Hamiltonin tuoteportfolio tarjoaa ventilaattoreita vaativiin ja vaihtuviin ympäristöihin. Hamilton ventilaattoreiden ominaisuudet mahdollistavat tehokkaan ja potilasystävällisen ventilaattorihoidon, jolloin vaadittua ventilaatioita voidaan mukauttaa yksilöllisesti kullekin potilaalle.

Poikkea Medidynen osastolle F5 tutustumaan tarkemmin tuotteisiin!

Tapahtumasivu ja ohjelma.

Keskustele tuoteasiantuntijan kanssa

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä - tuoteasiantuntijamme on vain sähköpostin tai puhelinsoiton päässä.

Niko Sjögren

Area Manager

Brands

Archeon Medical, iTraumaCare, Teleflex, ZOLL Medical

Mika Keisu

Product Specialist

Brands

AccuVein, Airtraq, Avanos Medical, SINAPI Biomedical, TSC Endovision, TSC Patient Temperature Management

Mika Leinonen

Product Specialist

Brands

Avanos Medical, SINAPI Biomedical, TSC Endovision, TSC Patient Temperature Management

Mika Teräsvirta

Business Development Manager

Brands

Cardiolex Medical, Hamilton Medical, Philips Respiratory Care, Timpel Medical