Philips Sleep Therapy

DreamStation 2 Advanced automaattinen CPAP-laite

Automaattinen CPAP-laite, joka tarjoaa yksilöllistä hoitoa

  • Säädettävä aloituspaine lisää mukavuutta
  • Älykkään tekniikan ansiosta kostuttimen vesi riittää kosteuttamaan koko yön
  • Reagoiva hoito parantaa hoitomyöntyvyyttä

Philips DreamStation 2 Advanced on automaattinen CPAP-laite obstruktiivisen uniapnean (OSA) hoitoon. Se on hiljainen, pieni ja kevyt laite, jossa on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Järjestelmä on rakennettu ainutlaatuisilla, kliinisesti validoiduilla algoritmeilla. Laite on säädettävissä ja reagoi yksittäisen potilaan mukaan, mikä lisää mukavuutta ja hoitomyöntyvyyttä.

Tuotekuvaus

Hyvä uni on välttämätöntä hyvän elämänlaadun kannalta. Kroonisen sairauden, kuten OSA:n, kanssa eläminen vaikuttaa suuresti uneen. DreamStation 2 Advanced on ihanteellinen OSA:n hoitoon kotona yli 30 kg painaville spontaanisti hengittäville potilaille. DreamStation 2 Advanced auto CPAP-laitteen avulla potilaat voivat nukkua levollisesti ja hengittää mukavasti.

DreamStation 2 Advanced on kompakti, kevyt, hiljainen ja huomaamaton, ja se on suunniteltu helposti sisällytettäväksi potilaan jokapäiväiseen elämään. Hoito tarjoaa optimaalisen kokemuksen ainutlaatuisilla mukavuusteknologisilla ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu edistämään potilaan hoitomyöntyvyyttä.

Henkilökohtaiset mukavuusasetukset

Potilaat voivat helposti ja nopeasti aloittaa hoidon DreamStation 2 Advanced -laitteella. Määrätty paine voidaan ohittaa, ja potilaat voivat sen sijaan valita itse aloituspaineensa. Tämä tehdään Ramp Plus -ominaisuuden avulla. Kun aloituspaine on asetettu, Ramp Plus aktivoituu automaattisesti seuraavan kerran, kun hoito aloitetaan. Paine nousee automaattisesti, jos hengityshäiriöitä havaitaan.

Täysin integroitu ratkaisu

DreamStation 2 Advanced auto CPAP-laitteessa on integroitu GSM-modeemi joka toimii Bluetooth yhteydellä varmistaen, että sekä terveydenhuollon ammattilaiset että potilaat pääsevät helposti käsiksi laitteen tietoihin. Laitteessa on myös integroitu kostutin, joka säätyy automaattisesti ylläpitämään maskin vakaata kosteustasoa. Lämmitetyssä letkussa on lämpötila-asetukset, joita voidaan säätää hoidon aikana.

Säästää vettä ja estää vuotoja

DreamStation 2 Advanced auto CPAP-laitteessa on useita älykkäitä ja hyödyllisiä ominaisuuksia. Niiden joukossa on kostutin, joka käynnistyy vain, kun kone ja maski on yhdistetty. Tämä auttaa säästämään vettä ja tarjoamaan potilaille kosteaa ilmaa koko yön ajan. Toinen potilaille erittäin hyödyllinen ominaisuus on koneessa oleva vesilukko: Jos potilaat unohtavat tyhjentää vesikammion ennen koneen siirtämistä tai matkustamista, siinä on vesilukko, joka estää vuodot ja muut vedestä aiheutuvat vahingot.

Philips Care Orchestrator

Ohjelmisto yhdistettyä hoitoa varten

DreamStation 2 Advanced on yhteensopiva Care Orchestratorin kanssa.

Care Orchestrator

Care Orchestrator -ohjelmistosovellus on suunniteltu ammattilaisten käyttöön. Sen avulla voit kerätä, tallentaa, hallita ja tarkastella erilaisten Philips-laitteiden luomia yhteensopivuustietoja uniapnean hoitoon kotona. Alusta tarjoaa käyttökelpoisia potilastietoja, jotka mahdollistavat helpon ja virtaviivaisen yhteistyön etähoitotiimeille. Care Orchestratorin avulla voit viime kädessä optimoida työnkulkuja ja tarjota kohdennettua ja tehokasta hoitoa uniapneapotilaille.

VIDEO

Philips DreamStation 2 Auto CPAP Advanced

 

DreamStation 2 Auto CPAP Advanced is designed to provide enhanced operational efficiencies across the sleep apnea journey.

Philips SRC koulutus

 

Philips tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia koulutuksia uni- ja hengityshoitoratkaisuihinsa.

Materiaali sisältää laitteiden käyttöön keskittyviä verkkokursseja, symposiuminauhoituksia ja webinaareja.

 

Philips SRC koulutus
Phiips DreamStation 2 Advanced automaattinen CPAP-laite

Oletko potilas vai kuluttaja?

 

Ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoajaasi, jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää laitteesi käyttöön, mukaan lukien asennus, puhdistus ja huolto, lisävarusteet ja korjaukset.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen tuoteasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Tuoteasiantuntijasi

Samuli Välimäki

Product Specialist

Brands

Philips Sleep Therapy, ZOLL Itamar