Philips Respiratory Care

InnoSpire Elegance/Essence/Deluxe -kompressori ja sumutinjärjestelmä

Mahdollistaa nopean, tehokkaan ja luotettavan lääkeannostelun

  • Potilaat voivat keskeyttää ja jatkaa hoitoa tarvittaessa
  • Kaikki kompressorit käyttävät nopeita ja tehokkaita SideStream-lääkesumuttimia
  • SideStream tarjoaa johdonmukaista korkealaatuista aerosolitoimitusta

Philips InnoSpire Elegance/Essence/Deluxe -kompressori ja sumutinjärjestelmä on tehokas ratkaisu hengityslääkkeiden kotihoitoon. Kompressorit ovat tehokkaita, helppoja käyttää ja puhdistaa. Järjestelmä käyttää SideStream-sumutinta toimittamaan korkealaatuista aerosolia nopeasti ja tehokkaasti.

Tuotekuvaus

Keuhkoahtaumataudin (COPD), astman tai muiden hengityselinsairauksien kanssa eläminen vaikuttaa suuresti potilaan jokapäiväiseen elämään. Asianmukainen ja tehokas hoito voi parantaa merkittävästi elämänlaatua. Philips tarjoaa valikoiman astma- ja aerosoliterapiaratkaisuja, jotka auttavat potilaita hallitsemaan keuhkoahtaumatautia ja astmaa tehokkaasti kotona.

InnoSpire Elegance/Essence/Deluxe -kompressori ja sumutinjärjestelmä tarjoaa luotettavan lääkeannostelun (RDD) potilaillesi. Järjestelmä on hyväksytty jatkuvaan käyttöön, se on huoltovapaa, siinä on vain vähän potilaiden käsiteltäviä osia ja se on helppo puhdistaa. Kompressoreita on saatavana kolmea eri versiota: Elegance, Essence ja Deluxe. Kaikki kompressorit toimivat tehokkailla SideStream-sumuttimilla. Tutustu alla kolmeen InnoSpire-kompressorijärjestelmään ja SideStream-sumuttimiin.

Philips InnoSpire Elegance -kompressori ja sumutinjärjestelmä

InnoSpire Elegance

InnoSpire Elegance on vankka, tehokas kompressori kompaktissa muotoilussa. Kompressorin sumutinkapasiteetti on 8-10 ml, ja hoitoaika on 5-7 minuuttia. Potilaat voivat keskeyttää hoidon ja jatkaa oman tahdin mukaan. InnoSpire Elegance -ratkaisuun sisältyy käyttöohje, sumutinpakkaus, joka sisältää uudelleenkäytettävän sumuttimen, neljä suodatinta ja kantolaukku.

Philips InnoSpire Essence -kompressori ja sumutinjärjestelmä

InnoSpire Essence

InnoSpire Essence -kompressori on samanlainen kuin Elegance: vankka, tehokas ja kompaktilla muotoilulla. Sumutinkapasiteetti on 8-10 ml, ja hoitoaika on 5-7 minuuttia. Potilaat voivat keskeyttää hoidon ja jatkaa oman tahdin mukaan. InnoSpire Essence -ratkaisu eroaa Elegancesta siinä, mitä laitepakettiin sisältyy: Essence sisältää sumutinpakkauksen väliaikaista käyttöä varten, neljä suodatinta ja kantolaukku.

Philips InnoSpire Deluxe -kompressori ja sumutinjärjestelmä

InnoSpire Deluxe

InnoSpire Deluxe on korkeavirtauskompressori, nopean lääkehoidon toimitukseen. Kompressori on vankka ja tukee potilaita käytännöllisillä ominaisuuksilla: Kompressorissa on tukeva kahva kuljettamista varten. Siinä on sumutinteline, joka on erittäin hyödyllinen hoidon taukojen aikana tai lääkkeen lisäämisen yhteydessä. Kompressorissa on integroitu säilytystila tarvikkeille ja kansi, joka voidaan kääntää 180 astetta ja käyttää pöytänä. Lisäksi kompressorin suodatin on helppo vaihtaa ilman työkaluja. Sumutuskapasiteetti on 8-10 ml, ja hoitoaika on alle 5 minuuttia. InnoSpire Deluxe -ratkaisuun sisältyy käyttöohje, sumutinpakkaus ja neljä suodatinta.

SideStream-sumuttimet

SideStream-sumuttimet ovat luotettavia, kestäviä ja tarjoavat johdonmukaista korkealaatuista aerosolilääketoimitusta. Tehokas teknologia koostuu kolmesta osasta: aktiivinen kaksoisventuri timanttiputki ja sienimallinen välikappale.

Kun potilas hengittää sisään, aktiivinen kaksoisventuri kääntää ilmaa, mikä nostaa virtausta ja lisää potilaalle toimitetun aerosolin määrää. Tämä lyhentää inhalointiaikaa. Timanttiputkessa on viisi suutinta, jotka varmistavat, että lääke ei sekoitu kompressorin virtaukseen. Tämä tarkoittaa, että potilas hengittää korkealaatuista aerosolia, mikä tekee hoidosta tehokasta. Sumuttimessa oleva sienimallinen välikappale varmistaa, että sumuttimeen pääsevä lääke kohtaa ilman, nousee ylöspäin ja toimitetaan tehokkaasti potilaalle.

SideStream-sumuttimia on saatavana kolmessa eri versiossa: Väliaikaiseen käyttöön tarkoitettu sumutin ja uudelleenkäytettävä sumutin, molemmat käytetään maskien kanssa. Kolmas versio on SideStream Plus, jota käytetään ilman maskia. Kaikkia SideStream-sumuttimia voidaan käyttää kaikkien Philipin kompressoreiden kanssa.

VIDEO

Learn how Philips SideStream nebulizer delivers medication fast, minimises wear from frequent use

Philips SRC koulutus

 

Philips tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia koulutuksia uni- ja hengityshoitoratkaisuihinsa.

Materiaali sisältää laitteiden käyttöön keskittyviä verkkokursseja, symposiuminauhoituksia ja webinaareja.

 

Philips SRC koulutus
Philips InnoSpire Deluxe -kompressori ja sumutinjärjestelmä

Oletko potilas vai kuluttaja?

 

Ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoajaasi, jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää laitteesi käyttöön, mukaan lukien asennus, puhdistus ja huolto, lisävarusteet ja korjaukset.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää? Varaa tapaaminen tuoteasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja tuotteesta.

Tuoteasiantuntijasi

Mika Teräsvirta

Business Development Manager

Brands

ABM Respiratory Care, Cardiolex Medical, Hamilton Medical, Microlife Respiratory Care, Philips Respiratory Care, Timpel Medical